despre iubire

Akuma vreau să arat la lume sy latura mea de golan ku sentymente kare dă ceokan selekt la duamne fyne sy generoase ka să să ștye k sant artyst sy fylosof psyh olog :
Căsătoria: Mi se pare cea mai frumoasă declarație de dragoste dintre doi oameni. Singura religie în care există un Dumnezeu palpabil. Unde minunile sunt reale. Practici religia asta a iubirii în fiecare zi. Ești Dumnezeu și preot în același timp. Ți-o asumi, îți este scut și sabie în lume. Vorbesc despre iubirea de zi cu zi. Aia care e la fel de adevărată ca șirul nopților și zilelor. Ca soarele și ploaia . Ca respirația. Nu te miri de ea. Nu îi ești recunoscător. Doar e. Și fără ea nu ai putea fi. Nimic n-ar fi. Unii oameni vor să își celebreze iubirea ca pe un statut public, o alegere asumată. Ca pe o haină de gală pe care o poată cu mândrie. Unii oameni au asemenea trăiri și nevoi, alții nu. Asta e tot. E de porc să te incaieri la bătaie cu oameni care nu au gusturi și fire ca a ta. Nu-i schimbi. Nici ei pe tine. Nu mai bine cauți alte ocupații mai mișto? Sau ești prost și îți place să te încaieri cu lumea d-ampulea pentru că altceva nu te împlinește ? Atunci fă-te milițian sau boxeor. Nu-ți mai trebuie explicații și motive să te-ncaieri și unde mai pui că ești plătit pe chestia asta. În loc să o arzi ca un psihopat ce ești pe social media și pe străzi așea, pe gratis-moca. Dacă asta e vocația ta, cine sunt eu să te judec? Dar măcar fă-o cum trebuie.
Gata ku mynutu dă romanticzm. Kă mă ea așea dă la temelie ku tremuri sy my dă lakramile ke fyn am dato. Respekt.
P.s. A-ckept sy femey kasatoryte kare vrea ceokan selekt ka kastoria eu o rRespekt k e o Relygie a yubyri Da e bune rău unele milfe sy mai vrea și ele să vadă Kum e kand ejty puliteist. E unele religy ku may multi zey .

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.