Pentru părinți:

Cu ocazia deschiderii școlilor și grădinițelor ați inundat Facebook-ul cu poze în care apar copiii voștri nasoi de care nu-i pasă nimănui. Postați tot felul de texte bovine și lacrimogene în care le urați “îngerașilor” voștri “succes”. Succes la ce? Nu se duc să trimită rachete pe Marte. E o labă-n cerc pentru oameni mediocri. Toată lumea reacționează cu bunăvoință din jenă și amabilitate. Mi-e nu-mi pasă despre voi și copiii voștri. Simt doar gagreflex și vomă la postări din astea, care se repetă an de an până și ei devin voi, continuând tradiția. Le pasă doar rudelor voastre. Nici măcar copiilor voștri nu le pasă că le-ați făcut o poză proastă și ați scris deasupra voma aia roz. Mulți abia reușesc să nu mai facă pe ei. Darămite să Facebook.

Cerșiti atenție cu un subiect la care știți că lumea va da reacții pozitive, ori se preface că nu l-a văzut. O faceți pentru vanitatea voastră de ratați. Nu îmi pasă despre copiii voștri, nu-i cunosc. Nu sunt ai mei. Nu vă pasă nici măcar vouă cu adevărat, când vă folosiți de ei și de un moment care ar trebui sa fie intim și emoționant în familie să vă glorificați pe voi.
Oferiți necunoscuților de pe internet poze defocalizate și live-uri plictisitoare cu sunet neinteligibil în curtea unei școli plină de alți nimeni, care stau în picioare solemn ascultând amabil platitudinile debitate de o personulitate. Mare glorie.
Omenirea se ocupă cu asta de când e ea:
Cu perpetuarea speciei. Cu siguranța plozii voștri or să fie cea mai bună generație pe care a văzut-o lumea. Pentru că: voi, nu-i așa?

Edit pentru a doua zi:
Ăsta e simptomului omului mediocru, în cel mai bun caz, care are impresia că dacă s-a multiplicat, puitul lui este o realizare. Ceva în genul realizarilor tipilor și tipelor care câștigă Nobelul in științe. Bach și Einstein sunt pistol cu apă fata de realizarile lui. “Meseria de părinte” este cea mai grea. LOL. Pe bune?! Ce zici de fizicienii de la centralele nucleare? De mineri? De neurochirurgi? Păduchele face mai mulți copiii decât tine și ca perpetuare a speciei este si mai de succes. De vreo 320 de milioane de ani.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.