De ce politicienii români sunt niște căcănari care își bat joc de tine cu refendumul ăsta din bani pe care mai bine îi furau :

Întreabă lumea dacă ar trebui să le dea drepturi sociale egale cu ale heterosexualilor, unor oameni care se fut altfel decât heterosexualii.

Nici un om rezonabil din secolul ăsta nu ar avea dubii din ăstea.
Nu suntem toți egali în fața legii chiar dacă ne ardem cu nevasta vecinului sau cu el?
Dacă un cuplu de același sex adoptă niște copii e posibil să devină și ei homo sau lesbi.
Așa, și?
D-aia n-o să duduie economia?
D-aia n-o să plouă? Că irigații să se facă pateu’, pula.
D-aia am io burtă de la bere. Beau de depresie că mă disperă tipii-n fustă.
O să distrugă familia tradițională.
Singurul fel în care ar putea să se întâmple chestia asta ar fi ca o bandă de gay cu cagule roz să între peste unii în casă și să îi forțeze să privească cum se iau la GangBang. Sau lesbi. Și apoi nea’ pater familia sau tanti master familia să realizeze că asta era tot ce își dorea de-o viață. Ori duamnefește, copiii.
Așa, și?
Oricum fie-ta și fi-tu au pornache d-ăsta pe categorii, accesibil prin Google . Pagina 1: gay gangbang. Sau Tranny. Orice te coafează. Man, nu-ți judec eu gusturile. Treaba ta la ce ți-o freci.
Chiar acum, la noul abonament cu smartphone inclus pentru numai un euro pe lună! Primești 30 de giga de internet pentru și mai multă distracție. Ofertă supusă unor termeni și condiții.

Este evident că din milioanele astea de euro puteau construi altă catedrală mai mică în Bragadiru.
Sau să blocheze niște străzi în București pentru un concert Fuego&Ștefan Bănică Junior. Și le mai rămânea să dea și la botez la Udrea .
Puteau face un studiu de fezabilitate care să demonstreze că metroul nu vine în Drumul Taberei pentru că nu avea primul studiu de fezabilitate bine făcut.

În același spirit. Sau șpriț:

Eu propun patronilor să le dea salarii mai mici celibatarilor pana în 50 de ani, care n-au mai avut sexică pe Tinder in ultima lună.
Fără prime pentru ăia care nu se mai fut cu nevasta minim de 3 ori pe săptămână.
Tipele care nu aduc dovadă relevantă la portofoliu nu primesc prenatal.
Dacă trag chiulul și sunt mame surogat?!
Simulantele.
O labă-n cerc obligatorie la pornache hetero umeri-craci, în fiecare team meeting. Ori nu primești avansarea aia pentru care ai muncit atât.

Nu văd chemat de politicieni nici un specialist în drepturile omului, un sociolog greu, un psiholog ceva. Un nene cu greutate din U.E. care e tătic pe temă. O întreabă pe tanti Lenuța și pe nea’ Ion dacă sunt de acord ca “minoritățile sexuale” să fie discriminate social prin legislație. Pentru că România. E mult mai complicat și implică muncă gravă să faci vizite în alte state să atragi investitori. Să închei acorduri bilaterale. Să faci economia să meargă. Să faci un portofoliu economic României. Să ai tu unul de politician real. Să aduni o armată de specialiști să lucreze la infrastructura economică. Alea-alea. Un institut de cercetare, ceva. Să avem agricultură din secolul în care trăim. Știi tu, chestii din filme.

Drepturile și obligațiile sociale, egale între cetățeani sunt garantate de Constituție și de Declarația drepturilor omului, indiferent dacă o să te fuți sau nu, sau cu cine te fuți. Atât timp cât nu te fuți cu animalul de companie, nepoțelul, sau bunica ta moartă. Despre viol, chiar are rost să-ți spun că e nașpa?
Perversule.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.